Jag älskar att cykla

Uncategorized | Tuesday March 19 2013 10:36 pm | Comments (0)

Förra sommaren cyklade jag och min vän Irja nästan hela tiden. Det var lite lustigt, eftersom vi brukade cykla till McDonalds, vilket var ganska långt ifrån där jag bor. Sedan åt vi där och efter det cyklade vi tillbaka. Tanken var väl att vi inte kände lika mycket skuldkänslor över att äta så dålig mat då vi hade cyklat både före och efter. Jag tror egentligen inte att cyklingen gjorde så stor skillnad då deras mat är så himla dålig på alla möjliga sätt. Annat vore om vi hade cyklat till exempelvis Finnboda hamn och ätit på en av mina favoritrestauranger, fb sea . Då hade det både varit riktigt gott och man hade inte behövt ha någora skuldkänslor överhuvudtaget. Den sommaren fick jag dock lite överdos av snabbmatsrestauranger, så kanske var det bra. Jag har nämligen aldrig ätit på något sådant matställe sen dess.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment