Företagspresenter på jobbet

Uncategorized | Friday January 25 2013 8:39 am | Comments (0)

Om man har fått många företagspresenter på jobbet så kan man ju känna sig uppskattat i alla fall men faktum är att jag inte har fått en endaste företagspresent sedan jag började på mitt jobb för en herrans massa år sedan och det känns ju lite trist. Jag har inte ens fått en företagspenna på jobbet och det är ju lite dåligt att man ska behöva ta med sig egna pennor på jobbet. Det är ju annars ett bra sett för företaget att göra reklam på och ett företag som inte använder sig av profilprodukter och företagspresenter för att göra reklam för företaget är ju kanske inte ett företag som kommer att expandera och man kanske ska fundera på att byta arbete.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment