Jag samlar på t-shirts med tryck

Uncategorized | Friday January 18 2013 6:01 am | Comments (0)

En t-shirt med tryck funkar i alla lägen tycker. Kanske snackar vi om det ultimata plagget här som går lika bra till jeans som kostymkavaj. Faktum är att jag samlar på t-shirtar med tryck. Har hundratals i alla möjliga utförande. Inte bara musikrelaterade t-shirts med något creddigt bandnamn på vilket annars är den mest ansedda typen av t-shirt. Nej, jag gillar allt möjligt. Kan vara gamla snygga företagsloggor och reklam för gamla produkter som ser coola ut men som folk vid det här laget helt har glömt bort. En gammal favorit är en t-shirt från sextio- eller möjligen sjuttiotalet från de nedlagda oljebolaget Esso. Tror att det var ett oljebolag i varje fall. Hur som helst så hade de en rasande grann logga som gör sig bra till i princip allt. Tycks inte som att det satsas lika mycket på sådana saker numer eller så var helt enkelt det estetiska klimatet gynnsammare på säg sextiotalet eller något, kan vara så.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment